Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Útulný 1 izb. byt prerobený na pekný 2 izbový - s odkúpeným parkovným miestom !

Interné ID: 184
Ulica: Halalovka 71
Obec: Trenčín
Okres: Trenčín
Kraj: Trenčiansky kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 1-izbový byt
120 000 €

Popis nehnuteľnosti

Expresreality Vám exkluzívne ponúka na predaj čiastočne zariadený, útulný 1 izbový byt, prerobený na 2 izbový. Byt sa nachádza na ul. Halalovka 71, Juh 3 v Trenčíne. Úžitková plocha bytu je 48m2, pivnice 5m2, balkóna 7m2. Nachádza sa na 2. poschodí z 3, bez výťahu. Byt pozostáva zo vstupnej chodby, špajzového priestoru, kuchynského kúta s obývačkou, spálne a balkóna. Okná sú plastové, na zemi plávajúca podlaha. Kúpeľňa je spojená s WC. V byte je vlastné elektrické kúrenie, aj vlastný ohrev teplej vody cez bojler, čo značne šetrí náklady na bývanie, ktoré sú 150€ na 2 osoby. Byt sa predáva so všetkým, čo je na fotkách. V chodbe je vstavaná skriňa. V kuchynskej linke je elektrický sporák, kombinovaný s indukčným, elektrická rúra. Byt je orientovaný na východnú stranu, svieti do neho dopoludňajšie slniečko. Konštrukcia bytového domu je tehlová. V r. 2021 prebehla kompletná rekonštrukcia bytového domu, ktorá zahŕňa : zateplenie a odizolovanie strechy, kompletné zateplenie bytového plášťa, výmena vodorovných potrubí na vodu v pivničných priestoroch, zateplenie stropov pivníc, výmena vchodových dverí s elektronickým vrátnikom, nová strieška nad vchodom, nový prístupový chodník pred vchodom, nové zábradlia a podlahy na balkónoch . V dome funguje upratovacia služba. Pred domom je súkromné parkovisko pre bytový dom. K bytu je zakúpené 1. parkovacie miesto! Veľká výhoda, vzhľadom na situáciu s parkovaním na sídliskách.
V tesnej blízkosti je kompletná občianska vybavenosť - poliklinika, škola,škôlka, obchodné centrum Južanka, reštaurácie, pošta, zastávky MHD. Od domu je blízko do lesoparku Brezina, aj turistická cesta do Soblahova. Byt je predurčený na spokojné bývanie jednotlivca, alebo páru.

V prípade rýchleho konania majiteľ poskytne zdarma výmenu podláh.

VLASTNÉ PARKOVACIE MIESTO V CENE !!!

Uvedená cena je konečná a nenavyšuje sa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

+ POSKYTNEME VÁM 10% ZĽAVU PRI NÁKUPE PARKIET, DVERÍ ,KĽUČIEK - CEZ NÁŠHO OBCHODNÉHO PARTNERA - http://www.domat-interiery.sk/

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Úžitková plocha:
48 m2
Poschodie:
2
Počet podlaží:
3
Počet izieb:
1
Balkón:
áno
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
nie
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie
Vykurovanie:
vlastné

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti