Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

PREDANÉ ! 2i byt v novostavbe - Východná ul. Trenčín

Interné ID: 165
Ulica: Východná
Obec: Trenčín
Okres: Trenčín
Kraj: Trenčiansky kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt
110 000 €

Popis nehnuteľnosti

PREDANÉ ! Expresreality Vám ponúkajú na predaj čiastočne zariadený, 2 izbový byt v Trenčíne, na ul. Východná. Dom má 10 rokov. Úžitková plocha bytu je 53m2. Nachádza sa na 6. poschodí z 8, s výťahom. Byt pozostáva zo vstupnej chodby, priestrannej kuchyne s balkónom, obývačky, spálne, kúpelne a samostatného WC. V byte je plávajúca podlaha, na stenách stierky, plastové okná. Jadro murované, s klasickou vaňou. V cene bytu je kuchynská linka so sklokeramickou platňou a rúrou, digestor. V spálni posteľ a skriňa, v kúpeľni práčka. Byt je od obeda slnečný, pôsobí veľmi príjemným dojmom. Bytový dom je tehlový, s vlastnou kotolňou, čo značne šetrí náklady, ktoré sú 80€ / 2 osoby. V tesnej blízkosti je škola, škôlka, detské ihriská, obchody, Poliklinika, zastávky MHD. V okolí je veľa zelene, možnosti športovania a prechádzok.

Maklér odporúča !!! DOHODA NA CENE MOŽNÁ !

Uvedená cena je konečná a nenavyšuje sa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

+ POSKYTNEME VÁM 10% ZĽAVU PRI NÁKUPE PARKIET CEZ NÁŠHO OBCHODNÉHO PARTNERA - http://www.kvalitne-podlahy.sk/

Viac informácií na www.expresreality.net

Vlastnosti

Status:
aktívne
Stav:
novostavba
Úžitková plocha:
53 m2
Poschodie:
6
Počet podlaží:
8
Balkón:
áno
Výťah:
áno
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie
Pivnica plocha:
1 m2

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti